Menu
Geen producten gevonden

» Rosa 'Indigoletta'

Rosa 'Indigoletta'

Product informatie

Nederlandse naam: Klimroos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Lila
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 200 cm
Advies aantal per strekkende meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3 liter
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm

Rosa 'Indigoletta' of Klimroos - Informatie:

Als u zoekt naar een klimroos met een bijzondere bloemkleur dan voldoet deze Rosa 'Indigoletta' helemaal. Naast de violet gekleurde bloemen is ook de geur niet te missen. De bloei is iets minder rijk dan bij de meeste andere klimrozen maar dat gegeven nemen we voor lief.

Deze klimroos is een doorbloeiend ras. Door de oude verwelkte bloemen weg te snoeien zal de roos opnieuw tot bloei komen. De bloeiperiode start rond medio/eind juni en gaat door tot diep in het najaar. De rozen van Rosa 'Indigoletta' zijn vrij groot van formaat en staan alleen of in klein aantallen bij elkaar. Snoei de zijscheuten in maart terug voor een rijke eerste bloei. Deze roos is ook bekend onder de namen Rosa 'Blue Lady' en Rosa 'Azubis'.

 

Klimrozen zijn geweldige tuinplanten om bijvoorbeeld een pergola of oud schuurtje mee te laten begroeien. Ook tegen een schutting kan een klimroos prima zijn weg vinden. Help de klimroos altijd met klimmen, hij hecht zichzelf namelijk niet. Een klimroos vraagt niet veel ruimte in uw tuin. Aan een klein stukje grond (losse aarde) heeft hij al genoeg om zich te kunnen ontwikkelen tot een weelderige klimplant. Zorg er wel voor dat de grond voldoende diep is losgemaakt. We bieden een ruim assortiment klimrozen aan op Tuinplantenwinkel.nl

 

Onderhoud van klimrozen vergt een andere aanpak dan bij de andere rozenplanten. Het is niet moeilijk. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van klimrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en ondehoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Voor algemene informatie over klimplanten klik hier!  

 

Voor snoei- en onderhoudstips voor de klimroos 'Indigoletta' klik hier! De Rosa 'Indigoletta' | Klimroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.