Rosa 'Clair Austin'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Engelse klimroos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Cremewit
Geurend: Sterk
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Winterhardheid: Goed winterhard
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 2 tot 3 meter
Door ons geleverde potmaat: C4 - rozenpot
Beschrijving

Rosa 'Clair Austin' of Engelse klimroos (David Austin) - Informatie:

Deze prachtige klimroos geeft heerlijk geurende bloemen tussen juni en oktober. De hoofdbloei in juni is het meest rijk. Daarna blijft de roos echter wel nieuwe knoppen vormen die later in de zomer zullen bloeien. De bloemen zijn crèmewit van kleur met een vleugje zalm/abrikoos, hebben een ronde vorm en hangen sierlijk aan iets overhangende takken. 


Klimrozen zijn geweldige tuinplanten om bijvoorbeeld een pergola of oud schuurtje mee te laten begroeien. Ook tegen een schutting kan een klimroos prima zijn weg vinden. Help de klimroos altijd met klimmen, hij hecht zichzelf namelijk niet. Een klimroos vraagt niet veel ruimte in uw tuin. Aan een klein stukje grond (losse aarde) heeft hij al genoeg om zich te kunnen ontwikkelen tot een weelderige klimplant. Zorg er wel voor dat de grond voldoende diep is losgemaakt. We bieden een ruim assortiment klimrozen aan op Tuinplantenwinkel.nl

 

Onderhoud van klimrozen vergt een andere aanpak dan bij de andere rozenplanten. Het is niet moeilijk. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van klimrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Voor snoei- en onderhoudstips voor de klimroos 'Clair Austin' klik hier!De Rosa 'Clair Austin' | Engelse klimroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.