Actinidia deliciosa 'Atlas' (mannelijk)

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Kiwi
Bloeitijd: Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per strekkende meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Pot 11x11 cm
Door ons geleverde hoogte: 40/60 cm
Bestuivers: Bestuiver voor Jenny, Hayward
Pluktijd: Draagt geen vrucht
Beschrijving

Actinidia deliciosa 'Atlas' of Kiwi 

Actinidia deliciosa 'Atlas' is een mannelijk kiwi-ras. Kiwi's geeft deze plant niet, maar wel goed stuifmeel waarmee vrouwelijke kiwi-rassen bestoven worden zoals de Actinidia deliciosa 'Jenny' of 'Hayward'. Deze soort is daarom vooral geschikt om bij andere sooorten de bestuiving te bevorderen en zo een bijdrage te leveren aan een betere vruchtdracht. Tijdens de bloei in mei-juni krijgt de Actinidia deliciosa 'Atlas' witte bloesem.

 

Standplaats Actinidia deliciosa 'Atlas' 

Een Kiwi staat bij voorkeur tegen een beschutte, warme, zonnige muur of schutting, in een normale vruchtbare, goed doorlaatbare bodem. Maar de tuinplant mag ook in een pot op het balkon of terras gezet worden. Actinidia deliciosa 'Atlas' kan tegen droogte en geeft uw tuin een tropische uitstraling.

 

Actinidia deliciosa 'Atlas' snoeien en onderhouden

De Kiwi is een slingerplant en heeft dus wat hulp nodig om te klimmen in de vorm van een rek, gaas of gespannen draden. De groei van de tuinplant is uitermate sterk. Regelmatig snoeien voorkomt een rommelig groeiende plant en stimuleert bovendien de bloemzetting.De Actinidia deliciosa 'Atlas' (mannelijk) | Kiwi koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.