U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Aesculus parviflora - XL+ | Herfstpaardenkastanje | Tuinplantenwinkel.nl

Aesculus parviflora - XL+

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Herfstpaardenkastanje
Bloeitijd: Juli - Augustus
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Decoratieve vrucht: Ja
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 2 tot 3 meter
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 45 cm
Door ons geleverde hoogte: 120/140 cm
Beschrijving

Aesculus parviflora - XL+ of Herfstpaardenkastanje - Informatie:

Aesculus parviflora bloeit in juli-augustus met grote, rechtopstaande, witte pluimen, die vlinders en hommels aantrekken en uitgroeien tot bruingele, lichtbehaarde vruchten met ronde kastanjes. Herfstpaardenkastanje is een struikvormige heester met breed uitwaaierende takken en een dichte kroon geschikt voor de wat grotere tuinen. Deze tuinplant verkleurt in de herfst met mooie, gele bladeren, laat daarna zijn blad vallen en is goed vorstbestendig.

 

Standplaats:

Aesculus parviflora - XL+ staat het liefst in de zon of halfschaduw in een relatief vochtige bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort.

 

Snoei en Onderhoud:

Planten met nog meer body dan de XL serie vindt u bij onze XL+ serie. De planten zijn een selectie uit de XL-serie. Het zijn sterke heesters en jonge meerstammige bomen die zich perfect laten toepassen als solitair. De planten in deze XL+ serie hebben allemaal een grote sierwaarde. Dit kan de bloesem zijn, een prachtige herfstkleur, een bijzondere groeiwijze of een combinatie hiervan. Aesculus parviflora - XL+ heeft nauwelijks snoei nodig. Alleen vormsnoei om een meer compacte tuinplant te krijgen in de winter op vorstvrije dagen.De Aesculus parviflora - XL+ | Herfstpaardenkastanje koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.