Amelanchier canadensis 'Rainbow Pillar' - hoogstam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Krentenboompje
Bloeitijd: April
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 37 cm
Beschrijving

Amelanchier canadensis 'Rainbow Pillar' - hoogstam of Krentenboompje - Informatie:

Uit de naam van dit krentenboompje zijn twee opvallende eigenschappen van deze boom te herleiden. 'Rainbow' verwijst naar de prachtige, opvallende herfstverkleuring van deze boom. Alle kleuren van de regenboog zult u misschien niet zien, maar de Amelanchier canadensis 'Rainbow Pillar' doet zeker zijn best om in de buurt te komen! Daarnaast wijst 'Pillar' op de smalle groeiwijze. De takken van de kroon van deze boom hebben voornamelijk een opgaande groei. Verder mogen we natuurlijk ook de uitbundige bloei in het voorjaar niet vergeten.

 

Standplaats:

Vanwege de smalle groeiwijze, is deze Amelanchier canadensis 'Rainbow Pillar' uitermate geschikt op een plek waar geen ruimte is voor een boom met een bredere kroon. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kleinere voortuin of achtertuin. Om daar toch een boom aan te planten, creëer je in de zomer op een natuurlijke manier schaduw, wordt de stenen omgeving 'gebroken' en geef je vogels een plek om veilig de omgeving te kunnen verkennen.

 

Snoei en onderhoud:

Dit Krentenboompje blijft in verhouding tot de meeste bomen klein. Hierdoor is snoei niet noodzakelijk. Vormsnoei kan het beste gedaan worden in het voorjaar na de bloei. De boom kan wintersnoei wel verdragen, maar dan worden ook de meeste bloemknoppen weggeknipt en dat is zonde.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Amelanchier canadensis 'Rainbow Pillar' - hoogstam | Krentenboompje koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.