» Apium graveolens - Puur

Apium graveolens - Puur

Product informatie

Nederlandse naam: Selderij of Snijselderij
Bloeitijd: Juli - September
Bloemkleur: Wit
Geurend: Aromatisch blad
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Half groenblijvend
Standplaats: Zon - halfschaduw
Hoogte volgroeide plant: 50 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 13 cm

Apium graveolens of Selderij - Informatie:

Selderij is een heerlijk kruid waarvan het blad veelvuldig wordt gebruikt in soepen. De plant is ook bekend als snijselderij.

Apium graveolens is een tweejarige plant die in het tweede jaar bloemstelen maakt en zich kan uitzaaien. Na de bloei sterft de moederplant in zijn geheel af.

 

Belangrijke info: Deze plant is biologisch gekweekt door een, door SKAL gecertificeerde, kwekerij. Dit houdt in dat de plant niet is bespoten met insecticiden en dat er geen gebruik wordt gemaakt van kunstmest. Bij de planten treft u daarom soms wel eens een beestje (insect) aan bij levering. Ook kan het blad her en der wat vlekjes vertonen. Dit is niet erg en hoort bij de natuur. De plant kan hiertegen en zal gewoon verder groeien. Wij vragen uw begrip hiervoor.

 

Kruidenplanten voor buiten: Deze biologische gekweekte kruidenplant is alleen geschikt om buiten te planten in de tuin of in een buitenpot. De planten worden buiten geteeld en zijn gewend aan de grillen van het weer.

 

Tuinplantenwinkel.nl is voor de verkoop van deze biologisch geteelde kruidenplanten gecertificeerd door SKAL onder SKAL-nummer 110920: 
 

Skal certificering


Tuinplantenwinkel.nl is gecertificeerd onder nummer 110920De Apium graveolens - Puur | Selderij of Snijselderij koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.