» Calycanthus 'Hartlage Wine'

Calycanthus 'Hartlage Wine'

Product informatie

Nederlandse naam: Specerijstruik
Bloeitijd: Juni - Juli
Bloemkleur: Bronze-rood
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm

Calycanthus 'Hartlage Wine' of Specerijstruik - Informatie:
Ook wel Calycanthus × raulstonii 'Hartlage Wine' genoemd. Is een kruising tussen Calycanthus floridus en Sinocalycanthus. Deze niet alledaagse struik is een bijzondere verschijning. De bruinrode bloemen verschijnen in mei en juni met soms een nabloei aan het einde van de zomer. De bloemen hebben een aparte bruinrode of wijnrode kleur afhankelijk van de leeftijd van de bloem. De struik wordt tussen de 1 en 2 meter groot en is goed te onderhouden.

Standplaats:
De Specerijstruik staat het liefst op een vochthoudende grond. Dit kan zand of kleigrond zijn, dit maakt voor deze plant niet veel uit. Tuinplantenwinkel.nl adviseert om aanplantgrond te gebruiken in het plantgat. Dit vergroot het vochthoudende vermogen en zorgt voor een losse bodem waar de wortel van de Calycanthus zich optimaal kunnen ontwikkelen. Als u de Calycanthus in een pot wilt planten gebruikt u het beste universele potgrond. Een plaats in de halfschaduw of zon in het beste.

 

Snoei en onderhoud:

Snoeien kan het hele jaar door, maar is het beste net na de bloei. Zo kan de plant nog nieuwe scheuten en bloemknoppen maken voor het opvolgende jaar. In een zomers jaar is een tweede bloei mogelijk.De Calycanthus 'Hartlage Wine' | Specerijstruik koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.