» Ceanothus delilianus 'Gloire de Versailles'

Ceanothus delilianus 'Gloire de Versailles'

Product informatie

Nederlandse naam: Amerikaanse sering
Bloeitijd: Juni - September
Bloemkleur: Lichtblauw
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 200 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm

Ceanothus delilianus 'Gloire de Versailles' of Amerikaanse sering - Informatie:

De Ceanothus delilianus 'Gloire de Versailles' is een mooie nazomer- en herfstbloeier die goed tot zijn recht komt als solitair. De Amerikaans sering krijgt tijdens de bloei mooie, grote trossen van lichtblauwe bloemen en heeft een dicht bladerdek. Het lichtgroene blad is breed/ovaal van vorm. Geef deze tuinplant een warme, beschutte standplaats, bij voorkeur in een goed doorlaatbare, neutrale tot vochtige zanderige grond. Het is zeker ook een kustplant (zeewindbestendig). Bescherm in de winter Ceanothus delilianus 'Gloire de Versailles' tegen de vorst; breng een laag bladeren rond de voet van de plant aan. Snoei takken van deze tuinplant in maart terug tot 10 cm vanaf het oude hout (dit niet weg knippen). Dan zullen vandaaruit nieuwe uitlopers ontstaan. 


Ceanothus delilianus 'Gloire de Versailles' is een bladverliezende tuinplant. Deze Zuurbes bloeit van juni t/m september met lichtblauwe bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 200 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon.De Ceanothus delilianus 'Gloire de Versailles' | Amerikaanse sering koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.