Cryptomeria japonica 'Elegans Viridis' - 40 cm stam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Japanse ceder
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 26 cm
Geleverde stam hoogte: 40/50 cm
Beschrijving

Cryptomeria japonica 'Elegans Viridis' of Japanse ceder - Informatie:
Cryptomeria japonica 'Elegans Viridis' - 40 cm stam is van oorsprong een langzaam groeiende Japanse Ceder geënt op een andere stam. De vorm verandert daar natuurlijk door, maar de eigenschappen van de oorspronkelijke tuinplant blijven behouden. Uiteindelijk zal de Japanse ceder op stam uitgroeien tot een hoogte van 125 cm. Daardoor als solitair heel geschikt voor de kleinere ruimtes. De Japanse ceder heeft lichtgroene naalden die later in het jaar donkergroen worden. Aan het uiteinde hangen de slappe takken wat naar beneden. De wintergroene tuinplant zorgt het hele jaar voor een groen accent in uw tuin.

 

Snoei en onderhoud:

De beste standplaats is in de zon of halfschaduw. Elke normale, vochthoudende, wat zure grond is goed. Zorg bij het aanplanten dat de grond goed doorlaatbaar is en voeg wat turf toe. De leveringshoogte bedraagt 40 tot 50 cm.De Cryptomeria japonica 'Elegans Viridis' - 40 cm stam | Japanse ceder koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.