Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Bruidsbloem
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 75 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 18 cm
Productcode: 13-654
Beschrijving

Deutzia gracilis of Bruidsbloem

Deutzia gracilis is de laagste variant van de Bruidsbloem en bloeit van mei-juni met een overdaad aan witte, pluimvormige bloemen, die een mooi contrast vormen met de lichtgroene bladeren. Bruidsbloem is een kleine, compact groeiende tuinplant, geschikt voor de kleinere borders en tuinen.

 

Standplaats Deutzia gracilis

Bruidsbloem staat graag in de zon of halfschaduw in een humusrijke, vochtige, maar waterdoorlatende bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort.

 

Deutzia gracilis snoeien en onderhouden

Deutzia gracilis bloeit op tweejarig hout, dus is het aan te bevelen meteen na de bloei te snoeien. Knip oude en uitgedroogde takken tot op de bodem weg, zodat de tuinplant weer nieuwe, jonge scheuten vormt, die dan voldoende licht en ruimte krijgen. Snoei dan ook te lange, vormverstorende takken terug. Bruidsbloem is goed te gebruiken als bloeiende(!) vakbeplanting. Waarom Deutzia gracilis kopen of Bruidsbloem kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Bruidsbloem bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Deutzia gracilis aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Bruidsbloem en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Deutzia gracilis is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Deutzia gracilis op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Bruidsbloem dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Deutzia gracilis, of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.