Menu
Geen producten gevonden

»

Geraniums hangend

Geraniums hangend
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over geraniums hangend

Wie in de zomer door steden en dorpen loopt zal deze geraniums bekend voorkomen. De hangende geraniums zijn klassieke balkonplanten die ook veelvuldig worden toegepast in openbare plantenbakken. De bloei is zeer uitbundig en lijkt oneindig.
 

In de Alpen siert een deel van deze hangende geraniums menig chalet waardoor ze er zelfs een naam aan hebben overgehouden: Oostenrijke hanggeraniums. Dit is een aparte groep hanggeraniums. Van alle hanggeraniums groeien Oostenrijkse hanggeraniums met de sterkst rankende twijgen. De bloemen zijn enkel en verschijnen aan ijle stengels. De stevig vertakkende bossen bloeien erg rijk. De Oostenrijkse hanggeranium is verkrijgbaar in klassiek rood, paars, zalmroze en wit.
 

Naast de enkelbloemige Oostenrijkse hanggeraniums zijn er ook tal van dubbelbloemige hanggeraniums. De bloemen zijn iets grover alsmede het blad en de groei. De dubbelbloemige hanggeraniums zijn verkrijgbaar in een rijk kleurenpalet. Combineren kan gerust. Zet gerust meerdere kleuren bij elkaar voor een kleurrijk geheel.
 

Zet de hanggeraniums in een goede potgrond zodat de plant rijkelijk kunnen bloeien en groeien. Later in het seizoen raden we aan de hanggeraniums te voorzien extra voeding. Hanggeraniums ‘staan’ het beste in de volle zon of in de halfschaduw. Geraniums zijn sterke zomerbloeiers die niet iedere dag water nodig hebben. De plant slaat veel vocht op in de stengels en het blad. De hanggeranium is een echte klassieker voor maandenlang plezier.

Geraniums hangend

Beoordeeld door klanten met een 9.4 uit 9082 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bancontact / Mister Cash AfterPay NL B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.