Euonymus japonicus 'Kathy' - 50 cm stam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Kardinaalshoed / Kardinaalsmuts
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Groen (onopvallend)
Bladkleur: Groen - wit
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm
Geleverde stam hoogte: 40/50 cm
Beschrijving

Euonymus japonicus 'Kathy' of Kardinaalsmuts

Euonymus japonicus 'Kathy' is een langzaam groeiend, groenblijvend boompje op stam. Het blad is het  jaar rond bont van kleur. De tuinplant zorgt voor een leuk afwisselend beeld in combinatie met groenbladige tuinplanten. Dit boompje op stam kan solitair op elke plaats in de border gezet worden. Vanwege zijn lage stam, komt Kardinaalsmuts op stam ook mooi tot zijn recht in een pot op het terras of balkon. Kardinaalshoed wordt ook wel Kardinaalsmuts genoemd.

 

Standplaats Euonymus japonicus 'Kathy'

Euonymus japonicus 'Kathy' gedijt zowel op een zonnige als schaduwrijke en stelt weinig eisen aan de bodem, die eigenlijk alleen niet nat mag zijn. Een plant op stam kan in de volle grond op elke plaats in de border geplant worden. 

 

Euonymus japonicus 'Kathy' snoeien en onderhouden

Snoei hangt af van de gewenste vorm: een bolvorm mag twee keer per jaar gesnoeid worden; alleen niet bij vorst en langdurige hitte. Knip anders na de winter oude en uitgedroogde takken van Euonymus japonicus 'Marieke' tot op de stam af en haal dan ook vormverstorende twijgen weg.

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Euonymus japonicus 'Kathy' - 50 cm stam | Kardinaalshoed / Kardinaalsmuts koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.