Menu
Geen producten gevonden

»

Geranium renardii

Product informatie

Nederlandse naam: Ooievaarsbek
Bloeitijd: Juni - Juli
Bloemkleur: Wit - paars
Bladkleur: Groen (grijs behaard)
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 20 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Geranium renardii of Ooievaarsbek - Informatie: 

Het opvallendste kenmerk van de Geranium renardii is het zacht behaarde blad. Het blad is gewoon groen van kleur, maar krijgt vanwege de zachte beharing een grijs/groene uitstraling. De bloemen van deze Ooievaarsbek zijn wit met paarse aderen en steken her en der boven de bladeren uit. In de winter sterft de Geranium renardii af. U kunt de tuinplant in de wintermaanden terug knippen tot vlak boven de grond. In het voorjaar loopt hij dan opnieuw uit. Scheuren kan ook prima met deze Ooievaarsbek. Door dit eens in de zoveel tijd te doen, houdt u de tuinplant jong. Daarnaast kunt op deze manier de Geranium renardii op andere plekken in de tuin terug planten. Geranium renardii geeft een groene basis aan de border en is mooi in cobinatie met andere zomerbloeiende vaste planten.


Voor meer tips over het toepassen van vaste planten klik hier! De Geranium renardii | Ooievaarsbek koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.