Hedera helix 'White Ripple'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Klimop
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen-Wit
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 20 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 15 cm
Door ons geleverde hoogte: 10 cm
Beschrijving

Hedera helix 'White Ripple' of Klimop

Hedera helix 'White Ripple' is een fijnbladige, zelfhechtende en groenblijvende klimplant. Deze bonte Klimop heeft lichtgroene bladeren met witte nerven en een witte rand, die wat puntig van vorm zijn. Het is een zeer sterke tuinplant die prima als bodembedekker of als klimplant tegen een muur te gebruiken is, maar ook aan de randen van bloembakken mooi zal staan.

 

Standplaats Hedera helix 'White Ripple'

Aan de bodem worden weinig eisen gesteld; elke normale tuingrond voldoet als standplaats. Op een zonnige plek zal het blad wel een lichtere kleur krijgen dan in de schaduw. Deze zelfhechtende tuinplant klimt zonder steun tegen de muur omhoog. Let op dat de Klimop zich niet aan het houtwerk van uw huis hecht. Dat laat namelijk zijn sporen na.

 

Hedera helix 'White Ripple' snoeien en onderhouden

Twee periodes in het jaar zijn geschikt om de Klimop te snoeien: het vroege voorjaar en in de late zomer/begin herfst. Snoei nooit bij felle zon: de bladeren kunnen lelijk verbranden. De Hedera helix 'White Ripple' | Klimop koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.