Menu
Geen producten gevonden

»

Hedera helix 'Yellow Ripple'

Product informatie

Nederlandse naam: Klimop
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Geel-groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 20 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 15 cm
Door ons geleverde hoogte: 10 cm

Hedera helix 'Yellow Ripple' of Klimop - Informatie:

De Hedera helix 'Yellow Ripple' is een fijnbladige, zelfhechtende en groenblijvende klimplant. Deze bonte Klimop heeft puntige, grijsgroene bladeren met een roomgele rand. Het is een zeer sterke, decoratieve tuinplant die prima als bodembedekker of als klimplant tegen een muur of in een haag te gebruiken is. Aan de bodem worden weinig eisen gesteld, elke goed doorlaatbare, normale, droge of vochtige tuingrond voldoet als standplaats. Op een zonnige plek zal de tekening in het blad een lichtere kleur krijgen dan in de schaduw. Deze zelfhechtende tuinplant klimt zonder steun tegen de muur omhoog. Let op dat de Klimop zich niet aan het houtwerk van uw huis hecht. Dat laat namelijk zijn sporen na.

Hedera helix 'Yellow Ripple' is een groenblijvende tuinplant. Deze Klimop wordt uiteindelijk ongeveer 20 cm hoog ( als bodembedekker) en kan zowel in de zon als in de schaduw staan.

Voor meer tips over het gebruik & planten van bodembedekkers klik hier!  

Voor meer tips over het toepassen van vaste planten klik hier!  De Hedera helix 'Yellow Ripple' | Klimop koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.