Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over japanse esdoorns

Japanse esdoorns vallen vooral op door hun prachtige blad. Van stervorming tot zeer fijn ingesneden en van groen tot rood. Het is een genot om de knoppen in het voorjaar te zien ontluiken. In het najaar kleuren de planten felgeel tot rood, voordat ze de winter in duiken. Door hun beperkte grootte zijn het ideale struiken voor elke tuin. Vooral naast een vijver komen ze bijzonder goed tot hun recht. De fijn gebladerde Japanse esdoorn wordt veel verkocht in onze webwinkel, maar ook de Acer palmatum 'Atropurpureum' doet het erg goed. De opvallende kleuren van de esdoorn zijn vaak doorslaggevend in de keuze. U kunt op de Japanse esdoorn pagina zien welke soorten wij in ons assortiment hebben, maar u kunt ook in ons tuincentrum langskomen wanneer uw niet de juiste maat of soort vindt in onze online shop.

Japanse esdoorns

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13566 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.