Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over japanse esdoorns

Japanse esdoorns vallen vooral op door hun prachtige blad. Van stervormig tot zeer fijn ingesneden en van groen tot rood. Het is een genot om de knoppen in het voorjaar te zien ontluiken. In het najaar kleuren de planten vaak felgeel tot rood, voordat ze de bladloos winter in duiken. Deze tuinplant is goed winterhard en kan ook in potten worden gezet. De meeste soorten hebben een voorkeur voor een plaats in de halfschaduw; dus ochtend en/of avondzon is al genoeg.

Japanse esdoorn planten in de tuin

De Japanse esdoorn groeit uit tot een compacte struik of kleine boom afhankelijk van het soort. De Latijnse naam van deze tuinplant is Acer palmatum. Bij Tuinplantenwinkel.nl vindt u een ruim aanbod. Klein blijvende soorten zijn bijvoorbeeld de Acer palmatum ‘Garnet’, ‘Dissectum’, ‘Beni Maiko’ en ‘Little princess’. Soorten die een meer opgaande vorm krijgen en kunnen uitgroeien tot een kleine (meerstammige) boom zijn bijvoorbeeld de Acer palmatum ‘Bloodgood’ en Acer palmatum ‘Atropurpureum’. Deze twee soorten zijn tevens de meest aangeplante Japanse esdoorns.

Japanse esdoorn bestellen bij Tuinplantenwinkel.nl

Vooral naast een vijver komen ze bijzonder goed tot hun recht. De opvallende kleuren van de esdoorn zijn vaak doorslaggevend in de keuze. U kunt op de Japanse esdoorn pagina zien welke soorten wij in ons assortiment hebben, maar u kunt ook in ons tuincentrum langskomen wanneer uw niet de juiste maat of soort vindt in onze online shop.

Japanse esdoorns

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.