Hibiscus syriacus 'Oiseau Blue' - op stam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Alteastruik op stam
Bloeitijd: Juli - September
Bloemkleur: Blauw
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze
Beschrijving

Hibiscus syriacus 'Oiseau Blue' of Altheastruik op stam

Hibiscus syriacus 'Oiseau Blue' is een mooie, zomerbloeiende heester met grote bloemen vanaf juli tot september. De bloemen gaan één voor één open. Hibiscus 'Oiseau Blue' bloeit met lilablauwe bloemen, die zich bij regen even sluiten. Als de Altheastruik in de border staat, kan er een bodembedekker onder worden aangeplant.

 

Standplaats Hibiscus syriacus 'Oiseau Blue'

Hibiscus syriacus 'Oiseau Blue' staat bij voorkeur op een beschutte plaats in de zon of lichte schaduw in een goed doorlaatbare, humusrijke bodem.

 

Hibiscus syriacus 'Oiseau Blue' snoeien en onderhouden

De Bloemen verschijnen op het nieuwe hout. Snoeien in het voorjaar is dus geen enkel probleem voor de Hibiscus syriacus 'Oiseau Blue'. Daardoor is de tuinplant makkelijk in model te houden. U kunt de struik kort houden, maar ook laten doorgroeien. Bescherm de voet van de Altheastruik met organisch materiaal, zoals afgevallen bladeren en strooi regelmatig wat koemestkorrels. Geef de tuinplant op tijd water, zodat de grond niet uitdroogt. 

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Hibiscus syriacus 'Oiseau Blue' - op stam | Alteastruik op stam koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.