Hydrangea macrophylla 'Magical Amethyst' - roze

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Magical hortensia
Bloeitijd: Juni - September
Bloemkleur: Groen - roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 23 cm
Beschrijving

Hydrangea macrophylla 'Magical Amethyst' - roze of Hortensia - Informatie:

Hydrangea macrophylla 'Magical Amethyst' is onderdeel van een nieuwe serie Hortensias, die extra lang bloeien en in de loop van het seizoen van kleur veranderen. De 'Magical Amethyst' heeft roze bloemen. Ze beginnen met rozegroen veranderen tijdens de bloei naar roze en eindigen als donkergroen, zodat u het bijna het hele buitenseizoen van bloeiende Hortensias kunt genieten. Deze tuinplant verliest in de winter zijn bladeren.

 

Standplaats:

Hydrangea macrophylla 'Magical Amethyst' staat het liefst in de (half)schaduw in een vochtige, voedselrijke, lichtzure bodem bijvoorbeeld onder hogere struiken of bomen.

 

Snoei en onderhoud:

Zorg dat Hydrangea macrophylla 'Magical Amethyst' in langere, droge periodes voldoende water krijgt. Laat afgevallen bladeren onder de tuinplant liggen; zo vormt zich een mulchlaag die de wortels beschermt tegen uitdrogen en ook goed is voor het behoud van een zurig bodemmilieu

 

 De Hydrangea macrophylla 'Magical Amethyst' - roze | Magical hortensia koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.