» Hydrangea macrophylla 'Magical Harmony' (roze)

Hydrangea macrophylla 'Magical Harmony' (roze)

Product informatie

Nederlandse naam: Magical hortensia
Bloeitijd: Juni - September
Bloemkleur: Groen - roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 120 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 23 cm

Hydrangea macrophylla 'Magical Harmony' (roze) of Hortensia - Informatie:

Hydrangea macrophylla 'Magical Harmony' (roze) is een Boerenhortensia die onder de magical-typen valt. Bloemen van Magical Hortensia's hebben de eigenschap extra mooi van kleur te veranderen. De bloemen van  Hydrangea macrophylla 'Magical Harmony' (roze) verkleuren van groen naar roze en weer terug naar groen. De Hortensia is geschikt als snij- en droogbloem. De tuinplant houdt van een vochtige, voedselrijke grond in de (half)schaduw. Hydrangea macrophylla 'Magical Harmony' (roze) is goed winterhard en verliest zijn bladeren in de herfst. Bij droge zomers is het aan te bevelen extra water te geven. Knip in het voorjaar oude bloemen van de Hortensia weg en verwijder oude, uitgedroogde takken helemaal, zodat nieuwe scheuten meer ruimte en licht krijgen, zodat uw tuinplant jong en fris blijft.

Hydrangea macrophylla 'Magical Harmony' is een bladverliezende tuinplant. Deze Magical hortensia bloeit van juni t/m september met groen-roze bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 120 cm hoog en staat bij voorkeur in de halfschaduw - schaduw.
De Hydrangea macrophylla 'Magical Harmony' (roze) | Magical hortensia koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.