» Ocimum basilicum 'Magic White' Puur

Ocimum basilicum 'Magic White' Puur

Product informatie

Nederlandse naam: Groenbladige basilicum
Bloeitijd: Augustus - September
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: April - September
Hoogte volgroeide plant: 40 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 13 cm

Ocimum basilicum 'Magic White' Puur of Groenbladige basilicum - Informatie:

Ook deze basilicum is uiterst koude-tolerant, wat een enorme pre is ten opzichte van de door ons gekende traditionele basilicum zonder aan smaak of aroma in te boeten.

 

Belangrijke info: Deze plant is biologisch gekweekt door een, door SKAL gecertificeerde, kwekerij. Dit houdt in dat de plant niet is bespoten met insecticiden en dat er geen gebruik wordt gemaakt van kunstmest. Bij de planten treft u daarom soms wel eens een beestje (insect) aan bij levering. Ook kan het blad her en der wat vlekjes vertonen. Dit is niet erg en hoort bij de natuur. De plant kan hiertegen en zal gewoon verder groeien. Wij vragen uw begrip hiervoor.

 

Verzorging: 

Plant uw basilicum op een zonnige en vochtige plek. Voldoende organische voeding geven tijdens het groeiseizoen. Een verregende en koele zomer is voor deze basilicum geen probleem in tegenstelling tot de traditioneel aangeboden basilicum’s. Haal uw tuinplant voor de vorst naar binnen. Overwinteren op een koele, maar vorstvrije en lichte plek.  

 

Groenbladige basilicum past goed in de volgende gerechten:

Pesto, tomaat, mozzarella, salades, lamsvlees, kalfsvlees, kip, groenten- en kippensoep en eiergerechten. Buiten haar enorme nutswaarde is groenbladige basilicum simpelweg erg mooi. 

 

Gebruik: blad, bloemknop en bloem.

 

Ocimum basilicum 'Magic White' Puur is een bladverliezende kruidenplant. Deze Groenbladige basilicum bloeit van augustus t/m september met witte bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 40 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon.

 

Tuinplantenwinkel.nl is voor de verkoop van deze biologisch geteelde kruidenplanten gecertificeerd door SKAL onder SKAL-nummer 110920: 
 

Skal certificering


Tuinplantenwinkel.nl is gecertificeerd onder nummer 110920De Ocimum basilicum 'Magic White' Puur | Groenbladige basilicum koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.