Persicaria bistorta 'Superba'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Duizendknoop
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Lichtroze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Beschrijving

Persicaria bistorta 'Superba' of Duizendknoop of Adderwortel - Informatie:

Persicaria bistorta 'Superba' bloeit van mei tot juni met lange, roze bloemaren, die erg geschikt zijn als snijbloem of droogbloem. Deze tuinplant trekt veel bijen, en vlinders aan, verliest in de winter zijn bladeren en is goed vorstbestendig en is ook bestand tegen luchtvervuiling. Persicaria bistorta 'Superba' wordt vaak in grotere vlakken in de border aangeplant. De tuinplant kan meteen na de bloei worden teruggesnoeid; vermeerdering van Adderwortel door scheuren en opnieuw uitplanten in het vroege voorjaar.

 

Standplaats:

Duizendknoop staat het liefst in de zon of halfschaduw in een humusrijke, vochtige bodem bijv. aan een vijverrand en stelt verder weinig eisen aan de grondsoort.

 

Snoei en onderhoud:

De tuinplant kan meteen na de bloei worden teruggesnoeid; vermeerdering van Adderwortel door scheuren en opnieuw uitplanten in het vroege voorjaar.De Persicaria bistorta 'Superba' | Duizendknoop koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.