Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Brandkruid
Bloeitijd: Mei - Juli
Bloemkleur: Geel
Bladkleur: Grijs/groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Productcode: 34PH-1101
Beschrijving

Phlomis russeliana of Brandkruid of Etagebloem

Een vaste plant met een aparte bloeiwijze is Phlomis russeliana. De gele bloemen staan rond de stengel en vaak in verschillende lagen of etages. Als de bloemen zijn uitgebloeid, blijven er mooie zaaddozen achter die zeer decoratief zijn en tot in de winter blijven hangen. Het blad van de Etagebloem is grijsgroen en behaard. Brandkruid groeit mooi breed uit. De pollen van Phlomis russeliana vormen een dicht gebladerte en blijven in de winter groen. In het voorjaar verschijnen de stengels, die zich recht omhoog richten. Het is een zeer mooie tuinplant om te combineren met andere vaste planten in de border.

 

Standplaats Phlomis russeliana

Phlomis russeliana staat het liefst op een beschutte plaats in de zon of halfschaduw in een goed waterdoorlatende, vruchtbare bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort.

 

Phlomis russeliana snoeien en onderhouden

Knip in het voorjaar alle uitgedroogde bladeren en bloemstengels helemaal weg, zodat jonge, frisse scheuten voldoende licht en ruimte krijgen.Waarom Phlomis russeliana kopen of Brandkruid kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Brandkruid bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Phlomis russeliana aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Brandkruid en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Phlomis russeliana is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Phlomis russeliana op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Brandkruid dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Phlomis russeliana, of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.