» Ribes uva-crispa 'Hinnonmaki Rod' op stam

Ribes uva-crispa 'Hinnonmaki Rod' op stam

Product informatie

Nederlandse naam: Rode kruisbes
Bloeitijd: April
Bloemkleur: Groen/wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Bestuivers: Zelfbestuivend
Pluktijd: Juli - Augustus
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze

Ribes uva-crispa 'Hinnonmaki Rod' of Rode Kruisbes - Informatie:
Deze variant, de Ribes uva-crispa 'Hinnonmaki Rod' is op stam, dus te gebruiken als een klein boompje. Deze Rode kruisbes heeft rode vruchten die te gebruiken zijn voor gelei, jam en sap. Leuk om te gebruiken in een fruit- of groententuin. Let op dat u of uw kinderen zich niet bezeren aan de doorns tijdens het plukken van de vruchten.

Dun Ribes uva-crispa 'Hinnonmaki Rod' eens in de zoveel jaar uit voor het behoud van de vorm en vruchtdracht. Zorg voor een open structuur van de Rode kruisbes. Meestal zijn 8 gesteltakken voldoende om een mooie open struik te krijgen die veel vruchtdracht geeft. Het beste kan deze tuinplant in de winter gesnoeid worden. Zonder blad is het gestel van de struik namelijk het beste te zien en te vormen.

 

Als u meerdere stuks van dezelfde stamhoogte besteld kiezen we altijd planten uit met een ongeveer gelijkende stamhoogte.Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Ribes uva-crispa 'Hinnonmaki Rod' op stam | Rode kruisbes koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.