Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Vetmuur
Bloeitijd: Mei - Augustus
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 5 cm
Advies aantal per vierkante meter: 11 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Productcode: 84N027-3109
Beschrijving

Sagina subulata of Priemvetmuur

Sagina subulata is een zeer laagblijvend vast plantje. Omdat het zodevormend is, bedekt het op den duur de gehele grond. Sagina subulata is uitermate geschikt als opvulling tussen stapstenen of rotsachtige stenen. Priemvetmuur heeft wel iets weg van mos. Het vormt een mooi, zacht tapijtje. Mooie eigenschap van Sagina subulata is dat er een vrij lange periode in de vroege zomer witte bloemetjes aan de plant staan. Ook als rotsplant is deze plant prima te gebruiken. Sagina subulata is een wintergroene tuinplant. Samen met de zodevormende eigenschap, zorgt dit ervoor dat onkruid weinig tot geen kans meer krijgt om zich te ontwikkelen.

Standplaats Sagina subulata

Priemvetmuur staat het liefst in de zon of halfschaduw in een licht vochtige, waterdoorlatende bodem; de grond mag niet kalkrijk zijn. Het is een ideale randjesplant, of voor het aanplanten van kleinere vakken tot ongeveer 3 m2. Daarnaast komt Sagina subulata in de Japanse tuin goed tot zijn recht.

Sagina subulata snoeien en onderhouden:

Voor de stevigheid moet Sagina subulata af en toe aangedrukt worden, eenvoudig door er overheen te lopen. Verwijder onkruid tussen het mos anders zal, door de geringe hoogte van Priemvetmuur, het onkruid de overhand krijgen.

Sagina subulata kopen

Sagina subulata kopen doe je bij Tuinplantenwinkel.nl. We hebben een eigen plantencentrum en bezorgen al onze planten zelf bij u thuis, zodat we er zeker van zijn dat ze netjes bij u aankomen. Bekijk onze webwinkel voor andere bodembedekkers, vaste planten en bomen om uw tuin mee te verfraaien. Ook op Priemvetmuur krijgt u aangroeigarantie.Waarom Sagina subulata kopen of Vetmuur kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Vetmuur bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Sagina subulata aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Vetmuur en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Sagina subulata is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Sagina subulata op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Vetmuur dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Sagina subulata, of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.