» Spiraea japonica 'Goldflame'

Spiraea japonica 'Goldflame'

Product informatie

Nederlandse naam: Spirea/ spierstruik
Bloeitijd: Juni - Augustus
Bloemkleur: Donkerroze
Bladkleur: Geel
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 17 cm

Spiraea japonica 'Goldflame' of Spirea of Spierstruik - Informatie:

Spiraea japonica 'Goldflame' is een echte zomerbloeier, met talrijke, donkerroze bloemetjes, die samen schermen vormen. De bladeren zijn eerst oranjerood , worden gedurende zomer groen en in de herfst zijn ze bruingeel van kleur. Spirea komt van het Griekse woord speiraira dat gebruikt wordt voor tuinplanten waarmee kransen worden gevlochten. De stevige takken zijn daar dan ook geschikt voor. Het is een makkelijke tuinplant. Geschikt om een lage haag mee te vormen of als vakbeplanting. Spiraea japonica 'Goldflame' verliest in de winter zijn bladeren, maar is goed winterhard.

 

Standplaats:

Spierstruik staat het liefst in een voedselrijke, halfvochtige bodem in de volle zon of halfschaduw; hoe meer zon hoe meer bloemen.

 

Snoei en onderhoud:

Knip in het vroege voorjaar oude takken helemaal weg en snoei de andere takken terug tot 15 cm boven de grond. Op de nieuwe, frisse scheuten gaat Spirea japonica 'Goldflame' dan weer volop bloeien. Tip:  Wanneer u de tuinplant na de bloei een stuk terugknipt, (ongeveer voor de helft) zal hij later in de zomer voor een tweede keer gaan bloeien.De Spiraea japonica 'Goldflame' | Spirea/ spierstruik koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.