Menu
Geen producten gevonden

»

Tuinturf - 20 liter

Product informatie

Inhoud: 20 liter
Toepassing: Zuurminnende planten
Hoofdbestanddelen: Tuinturf
Organisch stofgehalte: Minimaal 75 %
Hoeveelheid meststof: 0,4 kg per m3
Soort meststof: Kunstmest
Samenstelling mest (NPK): 12-14-24

Tuinturf 20 liter - Informatie:
Tuinturf wordt toegepast tijdens de aanplant van zuurminnende planten. Door het toevoegen van tuinturf aan het plantgat wordt de ph-waarde van de grond verlaagd. Planten die dit nodig hebben zijn bijvoorbeeld:
- Rhododendrons en Azalea's
- Heideplanten
- Skimmia's
- Photinia 
Gebruik pure tuinturf bij het aanplanten (dus niet mengen door de grond). Zo krijgen de wortels de beste grond om zich heen en zal de plant het beste aangroeien.

Blauwbloemige hortensia's:
Om mooie blauwgekleurde bloemen aan uw hortensia te krijgen / houden, kunt u turf aan de plant toevoegen. De plant reageert op de lagere ph-waarde van de grond en zal u trakteren op prachtig blauwe bloemen; mits de bodem ook genoeg ijzer bevat. Als dit niet zo is kunt u naast turf ook Hortensia Blauw toevoegen aan de aarde.

Jaarlijkse gift turf:
Om de Ph-waarde van de grond op het juiste niveau te houden, is het aan te raden om de planten die dit nodig hebben, jaarlijks een gift turf rondom de plant te geven. De planten blijven dan gezond en er is minder kans op ziektes. Dit kunt u doen met tuinturf, maar hiervoor is ook turfstrooisel zeer geschikt.

Voor alle soorten potgrond en aarde klik hier De Tuinturf - 20 liter | koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.