» Tulbaghia violacea Puur

Tulbaghia violacea Puur

Product informatie

Nederlandse naam: Kaapse knoflook
Bloeitijd: Mei - Juli
Bloemkleur: Paars
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: April - September
Hoogte volgroeide plant: 40/50 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 13 cm

Tulbaghia violacea of Kaapse knoflook - Informatie:

Als u van look- en knoflookachtige smaken en aroma’s houdt is dit kruid u zeer aan te bevelen. Woorden gaan te kort schieten….. de werkelijke geuren, kleuren en smaken die deze tuinplant voortbrengt, zult u zelf moeten ervaren. Het toepassen van de bloemen en bloemknoppen even als het blad openen werkelijk een eldorado.

 

Belangrijke info: Deze plant is biologisch gekweekt door een, door SKAL gecertificeerde, kwekerij. Dit houdt in dat de plant niet is bespoten met insecticiden en dat er geen gebruik wordt gemaakt van kunstmest. Bij de planten treft u daarom soms wel eens een beestje (insect) aan bij levering. Ook kan het blad her en der wat vlekjes vertonen. Dit is niet erg en hoort bij de natuur. De plant kan hiertegen en zal gewoon verder groeien. Wij vragen uw begrip hiervoor.

 

Verzorging:

Kaapse knoflook staat graag op een matig vochtige plek in de volle zon, maar groeit langzaam. Voldoende voeding geven is noodzakelijk. Liefst een organische voeding. Door de langzame groei is de plant relatief duur en exclusief. Wilt u ten volle genieten van deze heerlijke plant dan kunt u overwegen meerdere exemplaren aan te schaffen ofwel wat geduld uit te oefenen.Tijdens strenge vorst de tuinplant beschermen met ruim afgevallen blad.

 

Kaapse knoflook past goed in de volgende gerechten:

Alles waar associaties met bies-, knoflook en lookachtige wenselijk zijn. De verse blaadjes fijn gesnipperd in frisse roomkaas, salades, BBQ, sauzen en zo verder.
Kaapse knoflook kunt u het beste vers en onverhit toepassen. 

 

Gebruik: blad, bloemknop en bloem.

 

Tulbaghia violacea is een bladverliezende tuinplant. Deze Kaapse knoflook bloeit van mei t/m juli met paarse bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 40 tot 50 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon.

 

Tuinplantenwinkel.nl is voor de verkoop van deze biologisch geteelde kruidenplanten gecertificeerd door SKAL onder SKAL-nummer 110920: 
 

Skal certificering


Tuinplantenwinkel.nl is gecertificeerd onder nummer 110920De Tulbaghia violacea Puur | Kaapse knoflook koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.