Vitis vinifera - oude laagstam 2-arm

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Druif
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Groen (onopvallend)
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 40 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm
Beschrijving

Vitis vinifera of Oude Druivenstronk

De Vitis vinifera is alleen verkrijgbaar op ons Planten- en bomencentrum indien voorradig. U kunt zich vooraf informeren over de beschikbaarheid/voorraad. Zie  hieronder voor meer informatie.

 

Vitis vinifera is gekweekt op een mooie, robuuste stam. De druif rijpt snel. Meestal wordt de Oude Druivenstronk in een grote pot of wijnvat op een terras of balkon gezet, maar ook voor in een kleinere tuin is de tuinplant zeer geschikt. De bloei is onopvallend. De druiven zijn te oogsten in de maanden augustus - september en zijn zoet van smaak. Als er soms wat vruchten afvallen, is dat normaal (natuurlijke rui).

 

Standplaats Vitis vinifera

Geef de Oude Druivenstronk een lichte, warme standplaats in de zon. Liefst in een kalkrijke, kleiachtige bodem, maar ook humusrijke zandgrond is geschikt.

 

Vitis vinifera snoeien en onderhouden

Qua onderhoud moet Vitis vinifera goed geleid en gesnoeid worden. Gebruik hiervoor spandraden tegen een muur, pergola of bamboestokken. Kies een paar hoofdranken en snoei de tuinplant hierop iedere winter kort terug. Direct nadat de laatste bladeren zijn afgevallen, kan worden gesnoeid. In de winter zijn de sapstromen minimaal. Snoei nooit bij matige of strenge vorst. De Vitis vinifera - oude laagstam 2-arm | Druif koopt u betrouwbaar bij ons tuinplantencentrum.

 

 

 

Alleen in de winkel verkrijgbaar, wat betekent dit?

 

Deze plant is alleen op ons Planten en bomencentrum verkrijgbaar indien voorradig. Dit wil zeggen dat het product niet online te bestellen is. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn.

 

Meestal komt het omdat het product te kwetsbaar is voor transport. Dit geldt bijvoorbeeld voor eenjarige voorjaars- en  zomerbloeiers. Afhankelijk van het seizoen hebben wij diverse voorjaars- en zomerbloeiers in ons assortiment.

 

De bij het product gemelde periode waarbinnen de planten verkrijgbaar zijn kan afwijken. Getoonde planten en kleuren kunnen afwijken van ons actuele aanbod in de winkel.

 

Een product kan ook zo uniek zijn dat we u liever zelf uitnodigen om een exemplaar uit te kiezen; bijvoorbeeld een oude fruitboom.

 

Om teleurstelling te voorkomen kunt u ons altijd vooraf een e-mail sturen om te informeren naar de beschikbaarheid en voorraad. U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan ons Planten- en bomencentrum. Ons bezoekadres:

 

Neutkens Planten- en bomencentrum
Eerselseweg 35
5511 KL Knegsel (NL)

Google Maps

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.