» Anemone hupehensis 'September Charm'

Anemone hupehensis 'September Charm'

Product informatie

Nederlandse naam: Herfstanemoon
Bloeitijd: Augustus - Oktober
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - Schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Anemone hupehensis 'September Charm' of Herfstanemoon - Informatie:

Een mooie soort herfstanemoon is de Anemone hupehensis 'September Charm'. De roze bloemen staan op lange stengels. De Herfstanemoon geeft, zo als de naam al zegt, aan het einde van de zomer tot in de herfst bloemen. Het is een geschikte tuinplant voor de border, aan de bosrand of in de schaduwtuin, tussen andere vaste planten of heesters. Anemone hupehensis 'September Charme'  komt het beste tot zijn recht in grote groepen of als kleuraccent tussen bijvoorbeeld siergrassen. De bloem is ook geschikt als snijbloem.

 

Standplaats:

Geef deze tuinplant een lichte standplaats in de zon of halfschaduw in een voedzame, vochthoudende bodem. De Herfstanemoon is geschikt voor de kust en voor stedelijk gebied; verdraagt zeewind en luchtverontreiniging.

 

Snoei en onderhoud:

Het eerste jaar heeft deze tuinplant nodig om aan te groeien en te wortelen en zal dan vaak nog minder bloeien. Anemone hupehensis 'September Charme' kan wel lang op dezelfde plaats blijven staan. U kunt er voor kiezen om in het najaar na de bloei, of in het voorjaar, rond maart de plant geheel terug te snoeien. 

 De Anemone hupehensis 'September Charm' | Herfstanemoon koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.