Anemone hybrida 'Honorine Jobert'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Herfstanemoon
Bloeitijd: Augustus - Oktober
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 90 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Beschrijving

Anemone hybrida 'Honorine Jobert' of Herfstanemoon - Informatie:
Een echte koningin onder de vaste planten. De witte bloemen zijn van een adembenemende schoonheid. In het voorjaar vormt Herfstanemoon snel een rozet bladeren gevolgd door stevige stengels. Aan het einde van de zomer gaan de bloemknoppen van Anemone hybrida 'Honorine Jobert' een voor een open. De witte, bekervormige bloemen met goudgele meeldraden blijven tot laat in het najaar bloeien. In milde winters behoudt deze tuinplant zelfs nog lang zijn blad. Een uiterst mooie borderplant die het ook goed doet op schaduwrijke plaatsen. Door zijn hoogte van een meter makkelijk toe te passen. Uitstekend te combineren met blauwe Geranium 'Rozanne', Eupatorium maculatum en Dahlia.

 

Standplaats:

Herfstanemoon staat het liefst op een lichte plaats in de halfschaduw in een voedzame, vochthoudende bodem. Het is een zeer geschikte tuinplant voor de border, aan de bosrand of in de landelijke tuin.

 

Snoei en onderhoud:

Het eerste jaar heeft deze tuinplant nodig om aan te groeien en te wortelen en zal dan vaak nog minder bloeien. Anemone hybrida 'Honorine Jobert' kan wel lang op dezelfde plaats blijven staan. U kunt er voor kiezen om in het najaar na de bloei, of in het voorjaar, rond maart de plant geheel terug te snoeien.De Anemone hybrida 'Honorine Jobert' | Herfstanemoon koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.