Buddleja davidii 'Lochinch'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Vlinderstruik
Bloeitijd: Juli - September
Bloemkleur: Paars
Geurend: Nee
Bladkleur: Grijs
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 200 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm
Beschrijving

Buddleja davidii 'Lochinch' of Vlinderstruik - Informatie:

Deze Vlinderstruik is natuurlijk geliefd bij bijen, hommels en vlinders. Alle nectarliefhebbende insecten zijn te vinden bij deze tuinplant, wanneer de bloemen zich openen. Voordat de bloei begint is de Buddleja davidii 'Lochinch' al bijzonder om te zien. De bladeren van deze variëteit zijn namelijk grijs behaard, waardoor de struik opvalt tussen al het groen. De plant is zelfs meer grijs gekleurd dan de meeste andere vlinderstruiken uit de davidii-groep. De bloemaren verschijnen aan de uiteinden van de nieuw gevormde takken en staan vol met kleine, lilapaarse bloemen. Als u de bloemaren dichtbij houdt, is een heerlijk zoete geur waarneembaar. Deze tuinplant kan een hoogte bereiken van ongeveer 2 meter.

 

Standplaats:

Vlinderstruiken houden van een zonnige standplaats op een niet al te natte bodem en stellen weinig eisen aan de grondsoort.

 

Snoei en onderhoud:

Snoeien kan het beste aan het einde van de winter of begin van het voorjaar. U snoeit dan alle takken terug tot een hoogte van ongeveer 40 à 60 centimeter. De Buddleja davidii 'Lochinch' bloeit in de zomer op het nieuwe hout. Tijdens de bloei kunnen oude bloemaren worden verwijderd voor een nog langdurigere bloei.De Buddleja davidii 'Lochinch' | Vlinderstruik koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.