Buddleja davidii 'Pink Delight' - XL

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Vlinderstruik
Bloeitijd: Juni -September
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 29 cm
Door ons geleverde hoogte: voorjaar 30/40 ( gesnoeid ) zomer 80/100 cm
Beschrijving

Buddleja davidii 'Pink Delight' of Vlinderstruik XL-serie - Informatie

De Buddleja davidii 'Pink Delight' - XL is een heester die vele vlinders naar uw tuin trekt. De nectar in de bloemen is een lekkernij die vlinders niet snel links laten liggen. Deze Vlinderstruik bloeit met roze bloemen in reusachtige aren. De bloemaren zijn waarschijnlijk de grootste van alle vlinderstruiken. Vooral op malse scheuten zitten soms bloemaren tot wel een halve meter lang. In de winter blijft er wat grijsgroen blad aan deze tuinplant zitten. Helemaal kaal is deze struik dus nooit.

 

Onderhoud en snoei:

Deze Buddleja davidii 'Pink Delight' houdt van de volle zon en wat drogere grond. Snoei de vlinderstruik pas na de winter terug tot op 30 à 50 cm. Doe het in ieder geval na de vorst. Het snoeien bevordert het uitlopen van eenjarig hout, waaraan de plant zal gaan bloeien en het zorgt er tevens voor dat er voldoende licht in de Vlinderstruik kan doordringen. Uitgebloeide bloemen mag u wegknippen; dit bevordert de verder bloei! De leveringshoogte van de XL is 80 tot 100 cm.

 

LET OP:

VOORJAAR: In het voorjaar is de plant al voor u teruggesnoeid, de plant is dan bij levering iets lager dan aangegeven maar groeit dit jaar meteen mooi fris uit.  


Voor alle grote planten in de XL-serie klik hier 

 De Buddleja davidii 'Pink Delight' - XL | Vlinderstruik koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.