» Buddleja davidii 'Royal Red'

Buddleja davidii 'Royal Red'

Product informatie

Nederlandse naam: Vlinderstruik
Bloeitijd: Juli - September
Bloemkleur: Roodpaars
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 17 cm

Buddleja davidii 'Royal Red' of Vlinderstruik - Informatie:
Buddleja davidii 'Royal Red' is een vlinderstruik met dieproze/rode bloemen. De hangende, betrekkelijk kleine bloemtrossen lijken daardoor wel van fluweel. Die koninklijke uitstraling komt terug in de naam: Royal Red. De geur en de kleur van deze tuinplant trekt vele soorten vlinders aan (koolwitje, citroenvlinder, kleine vos, atalanta) en verder bijen en hommels. In de zomer bereikt de tuinplant een hoogte tussen de anderhalve en twee meter. Geschikt voor elke (landelijke)tuin.

 

Standplaats:

Buddleja davidii 'Royal Red' houdt van de volle zon en wat drogere grond. De tuinplant wordt vaak toegepast als accentplant in grotere tuinen en plantsoenen.

 

Snoei en onderhoud:

Snoei de Vlinderstruik na de winter terug tot op 30 à 50 cm boven de grond. Snoeien voor de winter geeft kans op vorstschade en raden we dus af. Vlinderstruiken bloeien altijd op de nieuwe scheuten. Een goede snoeibeurt geeft de grootste bloemaren. Wegknippen van uitgebloeide bloemen bevordert de groei van nieuwe knoppen.De Buddleja davidii 'Royal Red' | Vlinderstruik koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.