» Buxus sempervirens 2 bollen op stam

Buxus sempervirens 2 bollen op stam

Product informatie

Nederlandse naam: Buxus / Palmboompje
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 29 cm
Door ons geleverde hoogte: 80 cm

Buxus sempervirens of Palmboompje - Informatie:
De bekende Buxusbol op stam. In deze variant zelfs twee bollen op één stam. De speciale vorm van de tuinplant komt het beste tot zijn recht in een bloembak op het terras of bij de voordeur. Buxus is zeer strak te snoeien, zodat de bol ook echt mooi rond geknipt kan worden. Dit kan het hele jaar door, maar vermijdt liever de hete zomerdagen ivm het verbranden van de jonge blaadjes na het snoeien.

 

Standplaats:

Het Palmboompje groeit zowel in de zon als in de schaduw. Hoe minder zon, hoe donkerder groen de bladeren zullen worden. 

 

Snoei en onderhoud:

Snoei 2x per jaar uitlopers en overtollig blad weg. U kunt bv in mei/juni en nog een keertje voor 21 juli snoeien. Wanneer de groene blaadjes aan de rand geel beginnen te verkleuren, heeft Buxus sempervirens kalkbemesting nodig. Strooi af en toe een paar handjes mestkorrels rond de voet van de tuinplant. Geef indien nodig water; zorg dat de wortels niet te nat worden. 

 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!



De Buxus sempervirens 2 bollen op stam | Buxus / Palmboompje koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.