Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Japanse zegge
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen - geel
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 40 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 17 cm
Door ons geleverde hoogte: 15/20 cm
Productcode: 08T16-475
Beschrijving

Carex oshimensis 'Evergold' of Japanse zegge

Carex oshimensis 'Evergold' is een groenblijvend siergras met smalle, opvallende bladeren; een gele streep in het midden en een groene rand. De groenbruine, aarvormige bloemen vallen nauwelijks op. Met zijn bossige groeiwijze is de Japanse zegge geschikt om solitair of met een groepje aan te planten of als bodembedekker en als kuipplant. Deze tuinplant kent dus vele toepassingen in elke tuin. Carex oshimensis 'Evergold' kan redelijk tegen droogte, is zeewind bestendig en kan tegen luchtverontreiniging. De plant is ook bekend onder de naam Carex hachijoensis 'Evergold'.

 

Standplaats Carex oshimensis 'Evergold'

Geef dit siergras een standplaats in een goed doorlaatbare bodem. Zorg ervoor dat Carex oshimensis 'Evergold' niet te nat staat, zeker niet in de winter. De tuinplant staat mooi als vakbeplanting in borders, maar voldoet ook uitstekend als solitair bv. in potten op het balkon of terras. 

 

Carex oshimensis 'Evergold' snoeien en onderhouden

Bescherm deze makkelijke tuinplant in de winter tegen vorst. Knip Japanse zegge aan het eind van de winter helemaal tot de grond af en geef zo de nieuwe scheuten meer licht en ruimte.Waarom Carex oshimensis 'Evergold' kopen of Japanse zegge kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Japanse zegge bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Carex oshimensis 'Evergold' aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Japanse zegge en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Carex oshimensis 'Evergold' is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Carex oshimensis 'Evergold' op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Japanse zegge dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Carex oshimensis 'Evergold', of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.