Menu
Geen producten gevonden

» Carex oshimensis 'Evergold'

Carex oshimensis 'Evergold'

Product informatie

Nederlandse naam: Japanse zegge
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen - geel
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 40 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 17 cm
Door ons geleverde hoogte: 15/20 cm

Carex oshimensis 'Evergold' of Japanse zegge - Informatie:

Carex oshimensis 'Evergold' is een groenblijvend siergras met smalle, opvallende bladeren; een gele streep in het midden en een groene rand. De groenbruine, aarvormige bloemen vallen nauwelijks op. Met zijn bossige groeiwijze is de Japanse zegge geschikt om solitair of met een groepje aan te planten of als bodembedekker en als kuipplant. Deze tuinplant kent dus vele toepassingen in elke tuin. Geef dit siergras een lichte standplaats in een goed doorlaatbare bodem. Zorg ervoor dat de plant niet te nat staat, zeker niet in de winter. Carex oshimensis 'Evergold' kan redelijk tegen droogte, is zeewind bestendig en kan tegen luchtverontreiniging. Bescherm deze makkelijke tuinplant in de winter tegen vorst. Knip Zegge aan het eind van de winter helemaal tot de grond af. In het voorjaar groeit er dan weer een mooie nieuwe tuinplant.

Carex oshimensis 'Evergold' is een groenblijvende tuinplant. Deze Japanse zegge wordt uiteindelijk ongeveer 40 cm hoog en staat bij voorkeur in de halfschaduw - schaduw. 

Voor meer tips over het toepassen & aanplanten van siergrassen klik hier!   De Carex oshimensis 'Evergold' | Japanse zegge koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.