Clematis armandii

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Bosrank
Bloeitijd: Maart - April
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 400 cm
Advies aantal per strekkende meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 11 cm
Door ons geleverde hoogte: 40/60 cm
Beschrijving

Clematis armandii of Groenblijvende Bosrank

Clematis armandii is waarschijnlijk de meest bekende, wintergroene clematis. De heerlijk geurende, witte bloemen verschijnen en masse in het vroege voorjaar en steken mooi af tegen de donkergroene bladeren. De bloemknoppen van de Groenblijvende Bosrank hebben aanvankelijk een soms wat roze kleur.

 

Standplaats Clematis armandii

Clematis armnadii staat het liefst in de zon of halfschaduw; een schaduwrijke plek kan ook, maar dan blijft de bloei wel wat achter. Bescherm de voet van de Groenblijvende Bosrank met een dakpan of potscherf tegen de directe zon. De kluit iets dieper zetten dan normaal helpt ook als bescherming tegen de zon.

 

Clematis armandii snoeien en onderhouden

Snoei kan het beste direct na de bloei plaatsvinden. Clematis armandii is een sterke groeier. Een eigenschap die goed van pas komt na een strenge winter. Bij strenge vorst kan de tuinplant namelijk deels afsterven. Geef organische mest in het voorjaar: koemestkorrels, die ook door tuinplantenwinkel.nl geleverd kunnen worden.De Clematis armandii | Bosrank koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.