» Clematis armandii

Clematis armandii

Product informatie

Nederlandse naam: Bosrank
Bloeitijd: Maart - April
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 400 cm
Advies aantal per strekkende meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 11 cm
Door ons geleverde hoogte: 40/60 cm

Clematis armandii of Groenblijvende Bosrank - Informatie:

Waarschijnlijk de meest bekende, wintergroene clematis. De heerlijk geurende bloemen verschijnen en masse in het vroege voorjaar. Snoei kan het beste direct na de bloei plaatsvinden. Clematis armandii is een sterke groeier. Een eigenschap die goed van pas komt na een strenge winter. Bij strenge vorst kan de tuinplant namelijk deels afsterven. Bescherm de voet van een Bosrank met een dakpan of potscherf tegen de directe zon. Clematis armandii groeit trouwens ook goed op een schaduwrijke plaats alhoewel de bloei dan wel iets achterblijft. Elke goed doorlaatbare, normale, vochthoudende tuingrond is geschikt voor deze tuinplant. Snoei als de vorm van de plant verstoord is; dit kan na de bloei. Geef organische mest in het voorjaar: koemestkorrels, die ook door tuinplantenwinkel.nl geleverd kunnen worden.

Clematis armandii is een groenblijvende tuinplant. Deze Bosrank bloeit van maart t/m april met witte bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 400 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.De Clematis armandii | Bosrank koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.