Cornus sanguinea 'Midwinter Fire' - XL

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Rode kornoelje
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 250 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 30 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm
Beschrijving

Cornus sanguinea 'Midwinter Fire' of Rode kornoelje XL-serie - Informatie:
Cornus sanguinea 'Midwinter Fire' - XL is bij uitstek geschikt voor de kleinere tuin. Staat ook mooi als haag. Ze blijft kleiner dan haar nichtjes en neefjes. In het voorjaar krijgt deze Rode kornoelje frisgroene bladeren. Opvallende oranje-rode twijgen in de winter zijn dé grote sierwaarde. Hoe zonniger de standplaats des te roder de takken, maar in de halfschaduw gedijt de plant ook prima. De witte bloesem aan de plant is onopvallend maar lichtgeurend en het blad kleurt geel/oranje af in de herfst.

 

Snoei en onderhoud:

Deze tuinplant staat bij voorkeur op een goed doorlaatbare, vochtige standplaats. Elke bodem is verder geschikt. Knip na de winter ongeveer 1/3 deel terug en verwijder om de drie jaar de oudste takken tot de grond ; hard terugsnoeien na de winter geeft veel nieuwe, jonge scheuten, die twijgen krijgen met een fellere kleur. De leveringshoogte bedraagt 50 tot 60 cm.

Voor alle grote planten in de XL-serie klik hier De Cornus sanguinea 'Midwinter Fire' - XL | Rode kornoelje koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.