Crataegus persimilis 'Splendens'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Meidoorn
Bloeitijd: Juni - Juli
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 5 tot 10 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 40 cm
Beschrijving

Crataegus persimilis 'Splendens' of Meidoorn - Informatie:
De Crataegus persimilis 'Splendens' is een Meidoorn die het meeste opvalt door zijn grote oranjerode bessen die tot lang in het seizoen aan de boom blijven hangen. Deze boom heeft doorns op de takken en heeft een wat leerachtig blad. De boom is ideaal voor in een kleine tuin en is indien nodig makkelijk te snoeien.
In het voorjaar bloeit de boom met witte bloesems. De bessen zijn geliefd bij vogels en de kroon is daarnaast een prima schuilplaats. Grote kans dat de vogels uw tuin met deze boom dus vaker bezoeken, en dat scheelt ook weer wat ongedierte (want vogels zijn daar ook dol op).

Crataegus persimilis 'Splendens' is een bladverliezende tuinplant. Deze Meidoorn bloeit van juni t/m juli met witte bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 5 tot 10 meter hoog en staat bij voorkeur in de zon.
 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Crataegus persimilis 'Splendens' | Meidoorn koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.