Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Smele
Bloeitijd: Juni - Augustus
Bloemkleur: Bruin/geel
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 90 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Productcode: 34YD-3932
Beschrijving

Deschampsia cespitosa 'Goldschleier' of Smele - Informatie:

Deschampsia cespitosa 'Goldscheier' bloeit van juni tot augustus met luchtige, bruingele bloemaren en heeft groene bladeren, die in de herfst verkleuren naar goudgeel. Smele is in de border gemakkelijk te combineren met heesters en andere vaste planten bijv. in een rotstuin of aan een vijverrand. Deze tuinplant is vorstbestendig en behoudt in de winter zijn bladeren.

 

Standplaats:

Deschampsia cespitosa 'Goldscheier' staat het liefst in de zon of halfschaduw in een voedselrijke, vochthoudende maar waterdoorlatende bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort.

 

Snoei en onderhoud:

Omdat het bladerdek van Deschampsia cespitosa 'Goldscheier' als een natuurlijke paraplu werkt, is soms wat extra water nodig. Knip in het vroege voorjaar alle bloemstengels helemaal weg, zodat jonge, frisse scheuten voldoende licht en ruimte krijgen.

 Waarom Deschampsia cespitosa 'Goldschleier' kopen of Smele kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Smele bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Deschampsia cespitosa 'Goldschleier' aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Smele en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Deschampsia cespitosa 'Goldschleier' is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Deschampsia cespitosa 'Goldschleier' op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Smele dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Deschampsia cespitosa 'Goldschleier', of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.