U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Persicaria amplexicaulis 'Speciosa' | Duizendknoop | Tuinplantenwinkel.nl

Persicaria amplexicaulis 'Speciosa'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Duizendknoop
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Rood
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Beschrijving

Persicaria amplexicaulis 'Speciosa' of Duizendknoop

Persicaria amplexicaulis 'Speciosa' kent zijn oorsprong in de Himalaya. Rode Duizendknoop Specioasa heeft een grote groeikracht. De stevige stelen hebben vele knopen en dragen de langwerpig eivormige, bronsgroene, afhangende bladeren, met daartussen de vele roze-rode smalle bloemenaren. De bloei begint vaak al in juli en gaat door tot diep in het najaar. Vaak bloeit de plant tot de eerste serieuze nachtvorst! Die extreem lange bloeiperiode en het feit dat de plant bijna overal wel wil groeien, maakt hem tot een gewild exemplaar. Persicaria amplexicaulis 'Speciosa' combineren, kan heel mooi met verschillende grassoorten en Zonnehoed.

Standplaats Persicaria amplexicaulis Speciosa

Persicaria amplexicaulis 'Speciosa' is een gemakkelijke borderplant, geschikt voor elke, liefst lichte, niet te droge standplaats. Deze vaste plant staat mooi in de grotere border in terugkerende groepjes, maar kan ook prima als bodembedekker dienst doen.

Persicaria amplexicaulis Speciosa snoeien en onderhouden

Om de bloei te bevorderen en de Persicaria Speciosa in toom te houden, knipt u de tuinplant in het voorjaar terug. Verder kan Duizendknoop heel goed op de volgende manier gescheurd worden; uitspitten, mooiste deel afsteken en terug planten.De Persicaria amplexicaulis 'Speciosa' | Duizendknoop koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.