» Persicaria amplexicaulis 'Speciosa'

Persicaria amplexicaulis 'Speciosa'

Product informatie

Nederlandse naam: Duizendknoop
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Rood
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Persicaria amplexicaulis 'Speciosa' of Duizendknoop - Informatie:

Persicaria amplexicaulis 'Speciosa' kent zijn oorsprong in de Himalaya. Duizendknoop heeft een grote groeikracht. De stevige stelen hebben vele knopen en dragen de langwerpig eivormige, bronsgroene, afhangende bladeren, met daartussen de vele roze-rode smalle bloemenaren. De bloei begint vaak al in juli en gaat door tot diep in het najaar. Vaak bloeit de plant tot de eerste serieuze nachtvorst! Die extreem lange bloeiperiode en het feit dat de plant bijna overal wel wil groeien, maakt hem tot een gewild exemplaar. Persicaria amplexicaulis 'Speciosa' combineert heel mooi met verschillende grassoorten en Zonnehoed. 

Standplaats:

Persicaria amplexicaulis 'Speciosa' is een gemakkelijke borderplant, geschikt voor elke, liefst lichte, niet te droge standplaats. De tuinplant staat mooi in de grotere border als terugkerende groepjes, maar kan ook prima als bodembedekker dienst doen.

 

Snoei en onderhoud:

Om de bloei te bevorderen en de tuinplant in toom te houden, knipt u Persicaria amplexicaulis 'Speciosa' in het voorjaar terug. Verder kan Duizendknoop heel goed gescheurd worden; uitspitten, mooiste deel afsteken en terugplanten.De Persicaria amplexicaulis 'Speciosa' | Duizendknoop koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.