» Exochorda x macrantha 'The Bride'

Exochorda x macrantha 'The Bride'

Product informatie

Nederlandse naam: Parelstruik
Bloeitijd: Mei - Augustus
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm

Exochorda x macrantha 'The Bride' of Parelstruik - Informatie:
Exochorda x macrantha 'The Bride' is een prachtige sierheester met parelachtige bloemknoppen die uitgroeien tot een overweldigende, zuiverwitte bloesem in het voorjaar, wat bij een volwassen plant een spectaculair beeld oplevert. De tuinplant heeft slappe twijgen en groeit breed uit en krijgt zo de vorm van een mini-treurwilg. Ook heel mooi is om de Parelstruik te leiden tegen een muur of rond een pergola. De optimale plaats voor deze tuinplant is op een beschutte plaats in de zon of halfschaduw in een goed waterdoorlatende, neutrale of lichtzure bodem. Parelstruik is geschikt voor een plaats achter in de border of als solitair tegen een muur of schutting. Exochorda x macrantha 'The Bride' is goed winterhard, is wel windgevoelig en verliest in de herfst zijn bladeren. Te lange zijscheuten kunnen na de bloei worden teruggeknipt; verjong om de paar jaar de tuinplanten door enkele oude, verdroogde takken tot op de bodem weg te snoeien.

Exochorda x macrantha 'The Bride' is een bladverliezende tuinplant. Deze Parelstruik bloeit van mei t/m augustus met witte bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 150 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.    De Exochorda x macrantha 'The Bride' | Parelstruik koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.