» Hebe ochracea 'James Stirling'

Hebe ochracea 'James Stirling'

Product informatie

Nederlandse naam: Struikveronica
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Bruin/groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 30 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 10,5 cm
Door ons geleverde hoogte: 10 cm

Hebe ochracea 'James Stirling' of Struikveronica - Informatie:

Het loof(blad) van de Hebe ochracea 'James Stirling' lijkt wel een beetje op een conifeer, met zijn kleine, schubachtige blaadjes. Het is een dwergvorm van de Hebesoorten. Ochracea betekent licht- tot okergeel. Dit slaat op de kleur van het loof. James Stirling was een opzichter in de staatstuinen van Nieuw Zeeland. De Struikveronica, met zijn geelbruine blad combineert mooi met andere planten in de tuin. Deze tuinplant is heel goed toe te passen in een kleinere tuin. Vraagt heel weinig onderhoud en is een prima groenblijvende bodembedekker, waar u niet naar om hoeft te kijken. Zorg voor een goed bemeste, niet te droge grond. In de zon vormen zich de meeste witte bloemetjes. Na de winter in april, kunnen lelijke delen van de plant verwijderd worden; er vormen zich dan vanzelf nieuwe bladeren. Bij strenge vorst met gure wind kunt u deze planten het beste bedekken met wat afgevallen bladeren, vliesdoek of oude dekens.

Hebe ochracea 'James Stirling' is een groenblijvende tuinplant. Deze Struikveronica wordt uiteindelijk ongeveer 30 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.     De Hebe ochracea 'James Stirling' | Struikveronica koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.