» Hedera helix 'Ivalace'

Hedera helix 'Ivalace'

Product informatie

Nederlandse naam: Klimop
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per vierkante meter: 4 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 11 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm

Hedera helix 'Ivalace' of Klimop - Informatie:

De Hedera helix 'Ivalace' is een kleinbladige, zelfhechtende, groenblijvende klimplant. De glanzende, groene blaadjes zijn diep ingesneden, krullen een beetje om en hebben geelgroene nerven. Hedera is ideaal om bijvoorbeeld een gaashekwerk of muur te laten begroeien. Ook als kruipend plantje een prima bodembedekkende tuinplant; onkruid heeft geen kans meer.  Hedera helix 'Ivalace' kan mooi gecombineerd worden met cyclaamplantjes. Help deze tuinplant met klimmen tegen een schutting of muur door er een mazennetwerk tegen te plaatsen en de stengels er doorheen te vlechten. Zo kan er ook een groene erfafscheiding gemaakt worden, als er eerst gaaspanelen geplaatst worden. Zorg dat de Klimop zich niet aan het houtwerk van uw huis gaat hechten. Dat laat vervelende sporen na. In elke goed doorlaatbare bodem in de zon of de schaduw zal deze Klimop het prima doen. Belangrijk om bij de muur de grond goed los te maken en harde delen eruit te verwijderen. In april en oktober kunt u indien nodig het beste wat vormsnoei toepassen. Overigens komt dit plantje ook als kamerplant voor.

Hedera helix 'Ivalace' is een groenblijvende tuinplant. Deze Klimop kan zowel in de zon als in de schaduw staan. De leveringshoogte bedraagt 60/80 cm.
De Hedera helix 'Ivalace' | Klimop koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.