Menu
Geen producten gevonden

»

Hedera helix 'Kolibri'

Product informatie

Nederlandse naam: Klimop
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Wit-groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per strekkende meter: 4 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 11 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm

Hedera helix 'Kolibri' of Klimop - Informatie:

De Hedera helix 'Kolibri' is een zelfhechtende, groenblijvende klimplant, die niet zo snel groeit als de andere soorten Klimop. Het bonte blad is groenwit gevlekt en deze Klimop bloeit van september tot oktober met onopvallende, kleine, geelgroene bloemetjes. Na de bloei verschijnen er zwarte besjes, waar vogels op af komen. Maar pas op: ze zijn voor de mens giftig. Een Hedrera helix 'Kolibri' is ideaal om bijvoorbeeld een gaashekwerk of muur te laten begroeien. Help deze tuinplant met klimmen tegen een schutting of muur door er een mazennetwerk tegen te plaatsen en de stengels er doorheen te vlechten. Zo kan er ook een groene erfafscheiding gemaakt worden, als er eerst gaaspanelen geplaatst worden. Zorg dat de Klimop zich niet aan het houtwerk van uw huis gaat hechten; dat laat vervelende sporen na. In elke goed doorlaatbare bodem in de zon of de schaduw zal deze Klimop het prima doen. Staat de Klimop in de zon; dan zorgt dat voor vele bonte blaadjes. In de schaduw groeit de Hedera ook, maar blijven de blaadjes meer groen. Belangrijk om bij de muur de grond goed los te maken en harde delen eruit te verwijderen. In april en oktober kunt u indien nodig het beste wat vormsnoei toepassen. Overigens komt dit plantje ook als kamerplant voor en kan het in een pot op het balkon of terras geplaatst worden. 
 
Hedera helix 'Kolibri' is een groenblijvende tuinplant. Deze Klimop kan zowel in de zon als in de schaduw staan. De leveringshoogte bedraagt 60 tot 80 cm.

Voor meer weetjes over de klimop klik hier!   

Voor algemene informatie over klimplanten klik hier!   De Hedera helix 'Kolibri' | Klimop koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.