» Hibiscus moscheutos 'Pink Candy'

Hibiscus moscheutos 'Pink Candy'

Product informatie

Nederlandse naam: Moerashibiscus
Bloeitijd: Juli - Augustus
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Roodgroen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 120 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 16 cm

Hibiscus moscheutos 'Pink Candy' of Moerashibiscus - Informatie:

Hibiscus moscheutos 'Pink Candy' bloeit in juli en augustus met grote, roze bloemen met een rood hart, die mooi afsteken tegen de roodgroene bladeren. Anders dan de Hibiscusstruiken, gedraagt deze soort zich als een vaste plant. Dat wil zeggen dat de stengels na de bloei in de zomer bovengronds afsterven en in het voorjaar weer vanuit de grond uitlopen. De Moerashibiscus is erg geschikt als solitair in de border maar kan evengoed in een kuip op het balkon of terras.

 

Standplaats:

Hibiscus moscheutos ‘Pink Candy’ staat bij voorkeur in de zon of halfschaduw in een rijke en vochthoudende bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort.

 

Snoei en onderhoud:

De Moerashibiscus is in ons klimaat redelijk winterhard maar kan tijdens strenge vorst (-10 graden Celsius) het beste worden beschermd. Bedek de plant dan met afgevallen bladeren of stro. In het voorjaar kunnen de oude bladeren van de tuinplant verwijderd worden. Bij aankoop kunt u de plant ook prima in een pot zetten om hem daarna in de volle grond te plaatsen. Let op dat de hoogte van de plant bij een goede groei kan oplopen tot 1,5 meter.De Hibiscus moscheutos 'Pink Candy' | Moerashibiscus koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.