» Hosta 'Sum and Substance'

Hosta 'Sum and Substance'

Product informatie

Nederlandse naam: Hartlelie
Bloeitijd: Juli - Augustus
Bloemkleur: Lila
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Hosta 'Sum and Substance' of Hartlelie - Informatie:

Een van de grootste hosta's is de Hosta 'Sum and Substance'. Het wijduitstaande blad is erg groot, hartvormig(Hartlelie) en geelgroen van kleur. Als deze tuinplant in de zon staat is het blad bijna helemaal geel van kleur; in de schaduw wordt het donkerder. In juli-augustus verschijnen er lila bloemen op lange stengels, die ver boven de bladeren uitsteken. Hartlelie is goed te combineren met andere vaste planten in de border, maar geef deze soort wel de ruimte om goed uit te groeien. Hosta 'Sum and Substance' staat het liefst in een voedselrijke, vochtige, maar wel waterdoorlatende bodem en stelt verder weinig eisen aan de grondsoort. De tuinplant is bladverliezend maar wel winterhard. Verwijder in het voorjaar de bloemstengels en al het afgestorven blad.

Hosta 'Sum and Substance' is een bladverliezende tuinplant. Deze Hartlelie bloeit van juli t/m augustus met lila bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 80 cm hoog en staat bij voorkeur in de halfschaduw of schaduw.De Hosta 'Sum and Substance' | Hartlelie koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.