Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Hartlelie
Bloeitijd: Juni - Juli
Bloemkleur: Lichtpaars
Bladkleur: Groen - wit
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 70 cm
Advies aantal per vierkante meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Productcode: 34HO-801
Beschrijving

Hosta undulata 'Albomarginata' of Hartlelie

Hosta undulata 'Albomarginata' is een vaste tuinplant met grote, prachtige, decoratieve bladeren. Hij groeit het beste in een schaduwrijke omgeving. De tuinplant heeft groene, licht golvende bladeren met een witte rand. In juni-juli verschijnen de lichtpaarse bloemen aan lange, dunne, rechtopstaande stengels, die flink boven de bladeren uitsteken. Hartlelie is goed winterhard en bladverliezend.

 

Standplaats Hosta undulata 'Albomarginata'

Hosta undulata 'Albomarginata' staat het liefst in de (half)schaduw in een vochtige, humusrijke bodem onder hogere struiken of bomen. Een Hosta staat ook prachtig in een bloembak; geef dan wel regelmatig water om de potgrond voldoende vochtig te houden.

 

Hosta undulata 'Albomarginata' snoeien en onderhouden

Verwijder in het vroege voorjaar de verwelkte bladeren van de Hartlelie en knip de stengels zo diep mogelijk af, zodat frisse, jonge scheuten opnieuw kunnen uitschieten.Waarom Hosta undulata 'Albomarginata' kopen of Hartlelie kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Hartlelie bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Hosta undulata 'Albomarginata' aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Hartlelie en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Hosta undulata 'Albomarginata' is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Hosta undulata 'Albomarginata' op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Hartlelie dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Hosta undulata 'Albomarginata', of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.