Menu
Geen producten gevonden

»

Viburnum odoratissimum var. awabuki

Product informatie

Nederlandse naam: Sneeuwbal
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 250 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 23 cm
Door ons geleverde hoogte: 40/50 cm

Viburnum odoratissimum var. awabuki of Sneeuwbal - Informatie:

Wat een naam! Viburnum odoratissimum var. awabuki is alleen daarom al niet te missen. Het is een mooie en zeldzame Viburnum die wintergroen is. Het blad van deze Viburnum odoratissimum var. awabuki is glanzend groen. De geurende, crèmekleurige bloemen zijn klein en staan verspreid over de hele plant en trekken bijen en vlinders aan. Na de bloei ontstaan er kleine rode besjes die in trossen groeien. Oorspronkelijk komt Viburnum odoratissimum var. awabuki uit Noord-India en Oost-Azië. Deze tuinplant stelt weinig eisen aan de bodemgesteldheid, maar staat wel graag op een beschutte plaats in de tuin. Bij strenge vorst is bescherming van de Sneeuwbal aan te raden. Snoei in de lente alleen als het vormbehoud er om vraagt.

Viburnum odoratissimum var. awabuki is een groenblijvende tuinplant. Deze Sneeuwbal bloeit van mei t/m juni met witte bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 250 cm hoog en staat bij voorkeur in de halfschaduw - schaduw.De Viburnum odoratissimum var. awabuki | Sneeuwbal koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.