» Clematis armandii 'Hendersonii Rubra'

Clematis armandii 'Hendersonii Rubra'

Product informatie

Nederlandse naam: Groenblijvende bosrank
Bloeitijd: Maart - April
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 400 cm
Advies aantal per strekkende meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 11 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm

Clematis armandii 'Hendersonii Rubra' of Groenblijvende Bosrank - Informatie:

Een cultivar van de Clematis armandii met roze bloemknoppen. De binnenzijde van de bloem is wit met een zweem roze. De heerlijk geurende bloemen verschijnen en masse in het vroege voorjaar. Snoei kan het beste direct na de bloei plaatsvinden. Clematis armandii 'Hendersonii Rubra' is een sterke groeier. Een eigenschap die goed van pas komt na een strenge winter. Bij strenge vorst kan de plant namelijk deels afsterven. Geef deze tuinplant bij voorkeur een zonnige standplaats en bescherm de voet met een dakpan of potscherf, omdat de voet van de plant niet goed tegen de zon kan. Clematis armandii 'Hendersonii Rubra' groeit trouwens ook goed op een schaduwrijke plaats alhoewel de bloei dan iets achter blijft. Het beste groeit deze plant op een goed doorlaatbare, humusrijke bodem. Plant de Bosrank wat dieper, dan zal hij zeker weer gezond uitlopen, ook als de verwelkingsziekte in de plant komt.

Clematis armandii 'Hendersonii Rubra' is een groenblijvende tuinplant. Deze Bosrank bloeit van maart t/m april met roze bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 400 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.
De Clematis armandii 'Hendersonii Rubra' | Groenblijvende bosrank koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.