» Clematis armandii 'Hendersonii Rubra'

Clematis armandii 'Hendersonii Rubra'

Product informatie

Nederlandse naam: Groenblijvende bosrank
Bloeitijd: Maart - April
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 400 cm
Advies aantal per strekkende meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 11 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm

Clematis armandii 'Hendersonii Rubra' of Groenblijvende Bosrank - Informatie:

Clematis armandii 'Hendersonii Rubra' is een cultivar met roze bloemknoppen. De binnenzijde van de bloem is wit met een zweem roze. De heerlijk geurende bloemen verschijnen en masse in het vroege voorjaar.

 

Standplaats:

Geef deze tuinplant bij voorkeur een zonnige standplaats in een goed doorlaatbare, humusrijke bodem. Clematis armandii 'Hendersonii Rubra' groeit trouwens ook goed op een schaduwrijke plaats, alhoewel de bloei dan iets achterblijft. Bij het planten mag de Groenblijvende Bosrank tot ongeveer 5 centimeter dieper gezet worden dan de bovenkant van de kluit.

 

Snoei en onderhoud:

Snoei kan het beste direct na de bloei plaatsvinden. Clematis armandii 'Hendersonii Rubra' is een sterke groeier. Een eigenschap die goed van pas komt na een strenge winter. Bij strenge vorst kan de tuinplant namelijk deels afsterven. Bescherm de wortels van de Groenblijvende Bosrank met een oude dakpan of een bodembedekkend tuinplantje tegen hitte of de verwelkingsziekte, die de stengels aan kan tasten. Geef water bij droogte en bescherm de plantvoet met een laag bladeren tegen strenge vorst.De Clematis armandii 'Hendersonii Rubra' | Groenblijvende bosrank koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.