» Euonymus japonicus 'Green Spire'

Euonymus japonicus 'Green Spire'

Product informatie

Nederlandse naam: Kardinaalshoed / Kardinaalsmuts
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Groen (onopvallend)
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 15 cm
Door ons geleverde hoogte: 20/30 cm

Euonymus japonicus 'Green Spire' of Kardinaalsmuts - Informatie:

Euonymus japonicus 'Green Spire' is een langzaam groeiend, groenblijvend heestertje met een veel vertakking en compacte, slanke groei. Het blad is jaarrond mooi donkergroen van kleur. Euonymus japonicus 'Green Spire' blijft het mooist in de schaduw of halfschaduw; zon kleurt de bladeren meer geelgroen. Kardinaalshoed bloeit in mei-juni met onopvallende groenwitte bloemetjes, staat het liefst in een goed doorlatende, vochtige bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort. Deze tuinplant is geschikt als solitair, maar voldoet ook prima als haagplant en als vakbeplanting in de border; wordt veel gebruikt als vervanger van buxus. Kardinaalshoed wordt ook wel Kardinaalsmuts genoemd. De tuinplant kan in iedere gewenste vorm worden geknipt en doet het daarom ook prima als kuipplant op het balkon of terras.

Euonymus japonicus 'Green Spire' is een groenblijvende tuinplant. Deze Kardinaalshoed wordt uiteindelijk ongeveer 150 cm hoog en staat bij voorkeur in de halfschaduw - schaduw. De Euonymus japonicus 'Green Spire' | Kardinaalshoed / Kardinaalsmuts koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.